Nákupní košík

V košíku nejsou žádné produkty.

KÁVOVLOG: Deset nejčastějších otázek o kávě a pražírně

nakupovanie kávy cez mobil

Jelikož se nás mnozí ptáte na kávu, její pražení, přípravu, ale i na fungování naší pražírny, rozhodli jsme se, že ty nejčastější dotazy vám zodpovíme.

Na těchto 10 věcí se nás ptáte nejčastěji

V novém díle Kávovlogu vám náš barista Majo například povypráví odkud nakupujeme zelenou kávu, jak často ji pražíme a jak dlouho trvá jeden cyklus pražení. Vysvětlí vám také, jaký je rozdíl mezi Arabicou a Robustou, odkud se berou tvz. chuťové tóny v kávě, či která z káv Ebenica je nejsilnější. Prozradí vám také, zda se vyplatí kupovat kvalitní kávu i bez dobrého stroje, jaký kávovar si pořídit do domácnosti, či kdy ještě lze kávu považovat za čerstvou.

Zajímá vás něco konkrétního? Zeptejte se nás!

Jako pražírna výběrové kávy se kromě výroby kvalitní kávy soustřeďujeme také na sdílení zajímavých informací, čímž se snažíme budovat povědomí nejen o naší značce, ale především o kvalitní kávě a jejích účincích na lidské zdraví.

Proto, pokud máte jakékoli dotazy, klidně nám napište e-mail na [email protected] nebo zprávu na našich sociálních sítích Facebook, Instagram, YouTube či LinkedIn – rádi vám je všechny zodpovíme.

Výběrová
zrna

Čerstvé
pražení

Světová
ocenění

Expresní
doručení