Nový sběr: plná chuť čokolády a krásná crema
Káva je živá surovina a její výslednou chuť ovlivňuje velké množství faktorů. Stačí, že je v zemi jiné množství srážek, slunečního záření, příp. nastanou jiné změny, a ty následně ovlivní i chuťový profil kávy. A to se opět událo u kávy Mexico Esmeralda, jejíž nová sklizeň je od toho předchozího chuťově dost odlišná.
Aktuální sběr Mexico Esmeralda potěší všechny, kterým vyhovují plné kávy se sladkými čokoládovými tóny a minimální aciditou.
Chuť kávy je výrazně čokoládová, cítit v ní stopy arašídů i kakaa, které v závěru zajímavě doplňují sladké pomerančové tóny. Káva má středně plné tělo a rezonující závěr, který budete cítit ještě dlouho po jejím dopití.
V espressu vytváří krásnou cremu a jistě potěší i milovníky cappuccina. V kombinaci s mlékem totiž vystupují do popředí velmi příjemné sladké tóny karamelu.
Jednoduše – výborná káva, po jejímž dopití budete mít chuť dát si hned další šálek.