Nový sběr: Káva s chutí hořké čokolády a výraznou ovocností
Káva je živá surovina a její výslednou chuť ovlivňuje velké množství faktorů. Stačí, že je v zemi jiné množství srážek, slunečního záření, příp. nastanou jiné změny, a ty následně ovlivní i chuťový profil kávy. A to se aktuálně stalo i při nové sklizni vaší oblíbené mexické kávy Mexico Esmeralda.
Jelikož chceme, abyste z naší kávy měli vždy jedinečný požitek, musíme vás upozornit, že aktuální sběr (až do odvolání) je výrazně acídny. V kávě cítit tóny hořké čokolády a mandlí, doplněné o výraznou grapefruitovo-citrusovou ovocnost.
Mexico Esmeralda se vyznačuje středně plným tělem a plným závěrem, který budete cítit ještě dlouho po jejím dopití. Tato káva představuje unikátní spojení vůně a chutě, díky čemuž dokonale vynikne při espressu, ale i jiných způsobech přípravy.